Content top

U bevindt zich hier: Home / Over ons / Veiligheid en Milieuvriendelijk

Veiligheid en Milieuvriendelijk kunstgras

Veiligheid kunstgras

De veiligheid van kunstgras kunt u vanuit verschillende perspectieven zien.

•    Brandveiligheid
•    Veilig als speelplek voor kinderen en huisdieren
•    Milieuvriendelijkheid

Brandveiligheid van het kunstgras van TigerTurf

Het kunstgras van TigerTurf voldoet aan de hoogste norm van brandveiligheid. Wanneer er iets brandends op het gras valt, dan schroeit het gras weg, maar het zal zeker geen vlam vatten. Het kunstgras wordt op de juiste manier geïnstalleerd en in sommige gevallen met infill zand in gestrooid.

Veilig als speelplek voor kinderen en huisdieren

Het kunstgras van TigerTurf is lekker zacht. Spelende kinderen en huisdieren kunnen heerlijk op het gras kruipen en spelen zonder zich te bezeren. Na een regenbui is ons kunstgras snel droog, dus kunnen de kinderen weer snel naar buiten zonder dat u last heeft van modder en natte kleding.

Ook is het kunstgras en het instrooizand volledig ongevaarlijk, zelfs als het per ongeluk wordt opgegeten.

Milieuvriendelijk kunstgras

TigerTurf neemt haar verantwoordelijkheid ten opzichte van het milieu erg serieus. Een strak, mooi en groen gazon is vaak de eye-catcher van jouw tuin, maar kost veel onderhoud. Dit onderhoud eist met liters drinkwater en de stroom of benzine benodigd om te maaien een behoorlijke tol op het milieu.

TigerTurf kunstgras hoeft niet bewaterd of gemaaid te worden. De producten van TigerTurf zijn volledig recyclebaar, waardoor de impact op het milieu minimaal is. Daarnaast testen wij al onze gebruikte materialen intensief om er zeker van te zijn dat ze veilig en milieuvriendelijk zijn.

Overal een mooi gazon

Natuurlijk gras wil niet overal goed groeien. Plekken met veel schaduw of met een minder vruchtbare ondergrond lenen zich niet voor een prachtige strakke grasmat. En dat terwijl dit juist wel erg mooi zou staan in jouw tuin. TigerTurf kan bijna overal gelegd worden en biedt een prima oplossing voor deze moeilijke plekken.

Content bottom
Certificaten:
Youth Sports TrustTheFAUefaFIHSapcaTUV Nord certificaat TigerTurf kunstgras valdemping speelondergronden
EasyLawn is een distributeur van TigerTurf (UK) Ltd.