Content top

U bevindt zich hier: Home / Verkooppunten / Drenthe / Kunstgras Elim

Kunstgras Elim

Wilt u kunstgras aanleggen in uw tuin op het balkon terras of speelveld in plaats? Bij EasyLawn vindt u kunstgras specialisten, waarbij u het kunstgras zien, voelen en kopen. Producten van Easylawn hebben een natuurlijke uitstraling en zijn nauwelijks van echt te onderscheiden. 

Kunstgras kopen in Elim 

Wilt u kunstgras kopen in de regio Elim? Easylawn kunstgras producten zijn gemaakt van groene en bruine garen van Tencate en worden in gevarieerde hoogtes verwerkt in het eindproduct. Een eerste beeld van de kunstgrassen die wij maken. Bekijk hier ons online kunstgras assortiment. 

Kunstgras aanleg Elim

Uiteraard leggen wij het kunstgras graag voor u in uw tuin of op uw balkon. Doet u het liever zelf dan kunnen wij u van de nodige materialen voorzien en aanlegtips geven. Omdat het gras zichzelf niet hersteld moet het leggen ervan met aandacht worden uitgevoerd. Met onze ervaring staan wij van harte voor u klaar om stalen te laten zien en u tips en advies te geven.

Wij komen met ons kunstgras ook in de regio Hoogeveen, Zuidwolde, Slagharen, Hardenberg, Coevorden, Dwingeloo, Dedemsvaart, Ommen en Ruinen.

Content bottom
Certificaten:
Youth Sports TrustTheFAUefaFIHSapcaTUV Nord certificaat TigerTurf kunstgras valdemping speelondergronden
EasyLawn is een distributeur van TigerTurf (UK) Ltd.