Content top

U bevindt zich hier: Home / Verkooppunten / Drenthe / Kunstgras Hoogeveen

Kunstgras Hoogeveen

Hovenier Roel Zuidema

Brinkstraat 38
7901 LA Hoogeveen
T. 0528 354196 of 06 315 567 85
W. www.hovenierroelzuidema.nl

 
Grotere kaart weergeven
Kunstgras Hovenier Roel Zuidema»

Wij verkopen het kunstgras ook in Steenwijk, Dwingeloo, Coevorden, Hardenberg, Meppel, Wolvega, Emmen, Zwolle en Assen.

Kunstgras Hoogeveen

Kunstgras moet je zien en voelen om een goede keuze te maken voordat je het in je tuin, op je balkon of als speelveld laat installeren. Easylawn komt graag bij u aan om als specialist het kunstgras aan u te showen. Bij ons kunt u terecht voor heel mooi kunstgras wat heel natuurlijk oogt. 

Kunstgras kopen in Hoogeveen

Wilt u kunstgras kopen in de regio Hoogeveen? Wij maken kunstgras in verschillende kleuren en met verschillende hoogtes en we verwerken hierbij garen van TenCate! Bekijk ons online kunstgras assortiment voor een eerste kennismaking met de kunstgrassen van Easylawn. 

Kunstgras aanleg in Hoogeveen

Wij staan van harte voor u klaar om het kunstgras voor u in de tuin te maken. Wij kunnen dat heel goed en hebben de juiste materialen en gereedschappen beschikbaar. Als u het zelf wilt en kunt doen dan helpen wij u met tips en adviezen. Een fraai gazon van kunstgras is met een zekere precisie gemaakt. Foutjes zijn snel gemaakt en dat zie je terug in het eindresultaat. Een afspraak met onze deskundige kunstgras specialist is vrijblijvend. We hebben goede tips en adviezen voor u en kunnen u de verschillende soorten laten zien. 

Wij verkopen het kunstgras ook in Zuidwolde, Ruinen, Slagharen, Dwingeloo, Westerbork, Havelte, Coevorden, Dedemsvaart en Meppel.

Content bottom
Certificaten:
Youth Sports TrustTheFAUefaFIHSapcaTUV Nord certificaat TigerTurf kunstgras valdemping speelondergronden
EasyLawn is een distributeur van TigerTurf (UK) Ltd.