Content top

U bevindt zich hier: Home / Verkooppunten / Friesland / Kunstgras Joure

Kunstgras Joure

Een juiste keuze in kunstgras voor in de tuin of op het balkon kun je pas maken als je het hebt gezien en gevoeld. Easylawn is specialist en heeft veel natuurlijk ogende soorten. We laten u het graag even zien. Producten van Easylawn hebben een natuurlijke uitstraling en zijn nauwelijks van echt te onderscheiden. 

Kunstgras kopen in Joure. 

Wilt u kunstgras kopen in de regio Joure? Wij maken ons gras in diverse kleuren groen icm bruin, en in verschillende vezellengtes, waarbij we de garen van Tencate verwerken. Ons kuntgras bekijken? Klik hier door naar ons online kunstgras assortiment. 

Kunstgras aanleg Joure. 

Voor het beste eindresultaat laat u het kunstgras door de specialisten van Easylawn installeren. Kunt u het zelf? Laat ons u dan adviseren. Kunstgras leggen is een precies klusje en u kunt maar 1 keer snijden in het gras. 

Een afspraak met onze deskundige kunstgras specialist is vrijblijvend. We hebben goede tips en adviezen voor u en kunnen u de verschillende soorten laten zien.

Wij verkopen het kunstgras ook in Heerenveen, Oppenhuizen, Legemeer, Langweer, Oosterzee, Oudeschoot, Drachten, Sneek, Grou, Wommels en Bolsward.

 

Content bottom
Certificaten:
Youth Sports TrustTheFAUefaFIHSapcaTUV Nord certificaat TigerTurf kunstgras valdemping speelondergronden
EasyLawn is een distributeur van TigerTurf (UK) Ltd.