Content top

U bevindt zich hier: Home / Verkooppunten / Friesland / Kunstgras Oosterwolde

Kunstgras Oosterwolde

Kunstgras is er in verschillende kwaliteiten. Easylawn maakt hele mooie soorten voor in de tuin, op het balkon of als speelondergrond. Wij komen graag aan met samples om het u te tonen. Wij kunnen u voorzien van de nieuwste en de meest realistische soorten gras.

 

Kunstgras kopen in Oosterwolde

Wilt u kunstgras kopen in de regio Oosterwolde? Wij maken kunstgras in verschillende kleuren en met verschillende hoogtes en we verwerken hierbij garen van TenCate! Bekijk hier ons online kunstgras assortiment.

 

Kunstgras aanleg in Oosterwolde

U kunt ervoor kiezen om het kunstgras zelf te installeren of om dat door ons te laten doen. Wij staan voor u klaar met specialistisch advies en tips. Of wij maken een prijsopgave voor u dat wij de werkzaamheden uitvoeren. Een foutje bij het maken van kunstgras is zo gemaakt. Let dus goed op bij het snijden en lijmen ervan.

 

Een afspraak met onze deskundige kunstgras specialist is vrijblijvend. We hebben goede tips en adviezen voor u en kunnen u de verschillende soorten laten zien.

Wij verkopen het kunstgras ook in Makkinga, Appelscha, Donkerbroek, Jubbega, Smilde, Haulerwijk, Wijnjewoude, Gorredijk en Oldeberkoop.
Content bottom
Certificaten:
Youth Sports TrustTheFAUefaFIHSapcaTUV Nord certificaat TigerTurf kunstgras valdemping speelondergronden
EasyLawn is een distributeur van TigerTurf (UK) Ltd.