Content top

U bevindt zich hier: Home / Verkooppunten / Gelderland / Kunstgras Nijkerk

Kunstgras Nijkerk

Bent u zich aan het oriënteren naar kunstgras? In uw tuin, op het balkon, terras, speelveld of misschien wel een eigen golf green. Allerlei toepassingen die mogelijk zijn.

Laat u adviseren in de kunstgras showtuin!

Bunt hoveniers heeft een showtuin, waar u het kunstgras in grote stukken kunt zien en voelen. Zij adviseren u graag naar de mogelijkheden.

Kom vrijblijvend langs!

Hoveniersbedrijf Tuincreatie

Nieuwe voorthuizerweg 32   
3862 RW Nijkerk
T. 06 134 042 80
W. www.bunt-hoveniersbedrijf.nl

 

Wij verkopen het kunstgras ook in Spakenburg, Putten, Hoevelaken, Amersfoort, Ermelo, Laren, Soest, Bilthoven en Huizen.

Kunstgras is er in verschillende kwaliteiten. Easylawn maakt hele mooie soorten voor in de tuin, op het balkon of als speelondergrond. Wij komen graag aan met samples om het u te tonen. Producten van Easylawn hebben een natuurlijke uitstraling en zijn nauwelijks van echt te onderscheiden. 

Kunstgras kopen in Nijkerk. 

Wilt u kunstgras kopen in de regio Nijkerk? Wij verwerken verschillende kleuren garen (van Tencate) in groen en bruin, met verschillende lengtes in het kunstgras. Een eerste beeld van de kunstgrassen die wij maken. Bekijk hier ons online kunstgras assortiment. 

Kunstgras aanleg Nijkerk. 

U kunt ervoor kiezen om het kunstgras zelf te installeren of om dat door ons te laten doen. Wij staan voor u klaar met specialistisch advies en tips. Of wij maken een prijsopgave voor u dat wij de werkzaamheden uitvoeren. Omdat het gras zichzelf niet hersteld moet het leggen ervan met aandacht worden uitgevoerd. 

Als specialist komen wij graag bij u aan met onze stalen, tips en adviezen. 

Wij verkopen het kunstgras ook in Spakenburg, Putten, Hoevelaken, Amersfoort, Ermelo, Laren, Soest, Bilthoven en Huizen.

Kunstgras Nijkerk - Showtuin bij Bunt hoveniersKunstgras voor tuin, balkon, speelveld en golf
Content bottom
Certificaten:
Youth Sports TrustTheFAUefaFIHSapcaTUV Nord certificaat TigerTurf kunstgras valdemping speelondergronden
EasyLawn is een distributeur van TigerTurf (UK) Ltd.