Content top

U bevindt zich hier: Home / Verkooppunten / Gelderland / Kunstgras Wehl

Kunstgras Wehl

Kunstgras moet je zien en voelen om een goede keuze te maken voordat je het in je tuin, op je balkon of als speelveld laat installeren. Easylawn komt graag bij u aan om als specialist het kunstgras aan u te showen. Easylawn maakt kunstgras wat heel erg goed op echt gras lijkt. 

 

Kunstgras kopen in Wehl. 

Wilt u kunstgras kopen in de regio Wehl? De kunstgrassoorten onderscheiden zich onderling in kleurvariaties en hoogte van vezels, die wij betrekken van TenCate. De kunstgrassen in een overzicht kunt u hier online bekijken. Ga naar het online kunstgras assortiment. 

 

Kunstgras aanleg Wehl. 

Voor het beste eindresultaat laat u het kunstgras door de specialisten van Easylawn installeren. Kunt u het zelf? Laat ons u dan adviseren. Het beste eindresultaat volgt als het kunstgras met aandacht is geinstalleerd. Neem dus ook de tijd, want kunstgras herstelt zichzelf niet. U mag ons altijd bellen voor stalen, advies, tips of een offerte. We werken graag voor u.

 

Wij komen met ons kunstgras ook in de regio van Doetinchem, Didam, Zeddam, Zevenaar, Zelhem, Hengelo, Angerlo, Doesburg en Duiven.

Kunstgras Wehl - Van Antwerpen Hoveniersbedrijf

Van Antwerpen Hoveniersbedrijf

bezoekadres
Voltastraat 20B
7006 RV Doetinchem
(enkel op afspraak!)

postadres
Doesburgseweg 3-A
7031 AN Wehl
06-50526052
W. www.hoveniersbedrijfvanantwerpen.nl

 
Kunstgras Wehl - Van Antwerpen Hoveniersbedrijf»

Wij komen met ons kunstgras ook in de regio van Doetinchem, Didam, Zeddam, Zevenaar, Zelhem, Hengelo, Angerlo, Doesburg en Duiven.

Content bottom
Certificaten:
Youth Sports TrustTheFAUefaFIHSapcaTUV Nord certificaat TigerTurf kunstgras valdemping speelondergronden
EasyLawn is een distributeur van TigerTurf (UK) Ltd.