Content top

U bevindt zich hier: Home / Verkooppunten / Groningen / Kunstgras Lutjegast

Kunstgras Lutjegast

Een juiste keuze in kunstgras voor in de tuin of op het balkon kun je pas maken als je het hebt gezien en gevoeld. Easylawn is specialist en heeft veel natuurlijk ogende soorten. We laten u het graag even zien. Producten van Easylawn hebben een natuurlijke uitstraling en zijn nauwelijks van echt te onderscheiden. 

Kunstgras kopen in Lutjegast.

Wilt u kunstgras kopen in de regio Lutjegast? Wij maken kunstgras in verschillende kleuren en met verschillende hoogtes en we verwerken hierbij garen van TenCate! Bekijk hier ons online kunstgras assortiment. 

Kunstgras aanleg Lutjegast. 

Uiteraard leggen wij het kunstgras graag voor u in uw tuin of op uw balkon. Doet u het liever zelf dan kunnen wij u van de nodige materialen voorzien en aanlegtips geven. Het beste eindresultaat volgt als het kunstgras met aandacht is geinstalleerd. 

Neem dus ook de tijd, want kunstgras herstelt zichzelf niet. Een adviesgesprekje kost niet. We hebben handige tips en laten u graag onze kunstgassoorten zien. 

Wij werken met ons kunstgras in de regio, Grootegast, Zuidhorn, Leek, Groningen, Winschoten, Assen, Vries, Drachten, Gorredijk en Heerenveen

Content bottom
Certificaten:
Youth Sports TrustTheFAUefaFIHSapcaTUV Nord certificaat TigerTurf kunstgras valdemping speelondergronden
EasyLawn is een distributeur van TigerTurf (UK) Ltd.