Content top

U bevindt zich hier: Home / Verkooppunten / Limburg / Kunstgras Margraten

Kunstgras Margraten

Een juiste keuze in kunstgras voor in de tuin of op het balkon kun je pas maken als je het hebt gezien en gevoeld. Easylawn is specialist en heeft veel natuurlijk ogende soorten. We laten u het graag even zien. Easylawn is fabrikant van uiterst natuurgetrouw kunstgras. 

Kunstgras kopen in Margraten. 

Wilt u kunstgras kopen in de regio Margraten? Wij maken ons gras in diverse kleuren groen icm bruin, en in verschillende vezellengtes, waarbij we de garen van Tencate verwerken. Een goed beeld van de producten, of iig een eerste indruk ziet u hier. Ga naar: online kunstgras assortiment. 

Kunstgras aanleg Margraten. 

Als u het kunstgras zelf wilt installeren dan staan wij voor u klaar met tips, adviezen en kunnen wij u de nodige materialen aanleveren. Voor een gegarandeerd fraai eindresultaat kunt u ons natuurlijk ook inhuren. Een fraai gazon van kunstgras is met een zekere precisie gemaakt. Foutjes zijn snel gemaakt en dat zie je terug in het eindresultaat. Een afspraak met onze deskundige kunstgras specialist is vrijblijvend. We hebben goede tips en adviezen voor u en kunnen u de verschillende soorten laten zien.

TigerTurf levert het kunstgras ook in de regio van Maastricht, Lanaken, Heerlen, Aachen, Brand, Noorbeek, Wijlre, Valkenburg en Kerkrade.

Kunstgras Margraten - Hoveniersbedrijf GF Groen

Hoveniersbedrijf GF Groen


Ingberweg 3
6269 NG Margraten
06 46 08 77 58
W. www.gfgroen.nl

 
Kunstgras Hoveniersbedrijf GF Groen »

TigerTurf levert het kunstgras ook in de regio van Honthem, De Hut, Het Rooth, IJzeren, Sibbe, Berghem, Wittem, Sint Geertruid, Gronsveld, Schin op Geul en Gulpen.

Content bottom
Certificaten:
Youth Sports TrustTheFAUefaFIHSapcaTUV Nord certificaat TigerTurf kunstgras valdemping speelondergronden
EasyLawn is een distributeur van TigerTurf (UK) Ltd.