Content top

U bevindt zich hier: Home / Verkooppunten / Limburg / Kunstgras Wijnandsrade

Kunstgras Wijnandsrade

Kunstgras is er in verschillende kwaliteiten. Easylawn maakt hele mooie soorten voor in de tuin, op het balkon of als speelondergrond. Wij komen graag aan met samples om het u te tonen. Producten van Easylawn hebben een natuurlijke uitstraling en zijn nauwelijks van echt te onderscheiden. 

Kunstgras kopen in Wijnandsrade. 

Wilt u kunstgras kopen in de regio Wijnandsrade? Easylawn kunstgras producten zijn gemaakt van groene en bruine garen van Tencate en worden in gevarieerde hoogtes verwerkt in het eindproduct. Bezoek onze webpagina: online kunstgras assortiment. U krijgt dan een eerste beeld van het kunstgras wat wij maken. 

Kunstgras aanleg Wijnandsrade. 

Voor het beste eindresultaat laat u het kunstgras door de specialisten van Easylawn installeren. Kunt u het zelf? Laat ons u dan adviseren. Het beste eindresultaat volgt als het kunstgras met aandacht is geinstalleerd. Neem dus ook de tijd, want kunstgras herstelt zichzelf niet. Voor een verhelderend gesprek kunt u vrijblijvend een afspraak maken. Wij staan klaar met onze deskundigheid.


TigerTurf levert het kunstgras ook in de regio van Grijzegrubben, Hulsberg, Schimmert, Nuth, Hoensbroek, Ten Esschen, Voerendaal, Heerlen en Klimmen.

Content bottom
Certificaten:
Youth Sports TrustTheFAUefaFIHSapcaTUV Nord certificaat TigerTurf kunstgras valdemping speelondergronden
EasyLawn is een distributeur van TigerTurf (UK) Ltd.