Content top

U bevindt zich hier: Home / Verkooppunten / Noord-Brabant / Kunstgras Oudemolen

Kunstgras Oudemolen

Kunstgras moet je zien en voelen om een goede keuze te maken voordat je het in je tuin, op je balkon of als speelveld laat installeren. Easylawn komt graag bij u aan om als specialist het kunstgras aan u te showen. Easylawn maakt kunstgras wat heel erg goed op echt gras lijkt. 

Kunstgras kopen in Oudemolen. 

Wilt u kunstgras kopen in de regio Oudemolen? Wij verwerken verschillende kleuren garen (van Tencate) in groen en bruin, met verschillende lengtes in het kunstgras. Een eerste beeld van de kunstgrassen die wij maken. Bekijk hier ons online kunstgras assortiment. 

Kunstgras aanleg Oudemolen. 

Wij staan van harte voor u klaar om het kunstgras voor u in de tuin te maken. Wij kunnen dat heel goed en hebben de juiste materialen en gereedschappen beschikbaar. Als u het zelf wilt en kunt doen dan helpen wij u met tips en adviezen. Let goed op bij de installatie van kunstgras. Een keer verkeerd snijden of lijmen resulteert in een beschadiging in de toplaag en dat wil je niet. 

Als specialist komen wij graag bij u aan met onze stalen, tips en adviezen.

Wij verkopen het kunstgras ook in Willemstad, Helwijk, Stadse Dijk, Zwingelspaan, Klundert, Zevenbergen, Moerdijk, Dinteloord en Oud Gastel.

Content bottom
Certificaten:
Youth Sports TrustTheFAUefaFIHSapcaTUV Nord certificaat TigerTurf kunstgras valdemping speelondergronden
EasyLawn is een distributeur van TigerTurf (UK) Ltd.