Content top

U bevindt zich hier: Home / Verkooppunten / Noord-Brabant / Kunstgras Sint Oedenrode

Kunstgras Sint Oedenrode

Een juiste keuze in kunstgras voor in de tuin of op het balkon kun je pas maken als je het hebt gezien en gevoeld. Easylawn is specialist en heeft veel natuurlijk ogende soorten. We laten u het graag even zien. Easylawn is fabrikant van uiterst natuurgetrouw kunstgras. 

Kunstgras kopen in St Oedenrode. 

Wilt u kunstgras kopen in de regio St Oedenrode? Easylawn kunstgras producten zijn gemaakt van groene en bruine garen van Tencate en worden in gevarieerde hoogtes verwerkt in het eindproduct. Een goed beeld van de producten, of iig een eerste indruk ziet u hier. Ga naar: online kunstgras assortiment. 

Kunstgras aanleg St Oedenrode. 

Wij staan van harte voor u klaar om het kunstgras voor u in de tuin te maken. Wij kunnen dat heel goed en hebben de juiste materialen en gereedschappen beschikbaar. Als u het zelf wilt en kunt doen dan helpen wij u met tips en adviezen. Let goed op bij de installatie van kunstgras. Een x verkeerd snijden of lijmen resulteert in een beschadiging in de toplaag en dat wil je niet. Maak een afspraak met de kunstgras specialist. Zij hebben een prachtige presentatiedoos, waarin alle soorten kunstgras zitten en ze kunnen u goed adviseren en tips geven. 

Wij verkopen het kunstgras ook in Olland, Schijndel, Wijbosch, Boxtel, Best, Liempde, Veghel, Eerde en Nijnsel.

Content bottom
Certificaten:
Youth Sports TrustTheFAUefaFIHSapcaTUV Nord certificaat TigerTurf kunstgras valdemping speelondergronden
EasyLawn is een distributeur van TigerTurf (UK) Ltd.