Content top

U bevindt zich hier: Home / Verkooppunten / Noord-Holland / Kunstgras Hilversum

Kunstgras Hilversum

Filius Hoveniers   

Koningsstraat 153    
1211 NN Hilversum    
T. 035 - 7725713 / 06 - 52416423   
W. www.filiushoveniers.nl

   
Kunstgras Filius Hoveniers

 

Kunstgras Hilversum - Green Star Hoveniers

Green Star Hoveniers

Lage Naarderweg 37
1217 GN Hilversum
06-53945391
W. www.greenstarhoveniers.nl

 
Kunstgras Green Star Hoveniers »

Kunstgras in Hilversum. 

Overweegt u kunstgras in uw tuin, op uw balkon of om op te spelen. Easylawn is kunstgras specialist en wij komen ons kunstgras graag aan u laten zien. Bij ons kunt u terecht voor heel mooi kunstgras wat heel natuurlijk oogt. 

Kunstgras kopen in Hilversum. 

Wilt u kunstgras kopen in de regio Hilversum? De kunstgrassoorten onderscheiden zich onderling in kleurvariaties en hoogte van vezels, die wij betrekken van TenCate. Een eerste beeld van de kunstgrassen die wij maken. Bekijk hier ons online kunstgras assortiment. 

Kunstgras aanleg Hilversum. 

Wij staan van harte voor u klaar om het kunstgras voor u in de tuin te maken. Wij kunnen dat heel goed en hebben de juiste materialen en gereedschappen beschikbaar. Als u het zelf wilt en kunt doen dan helpen wij u met tips en adviezen. 

Kunstgras leggen is een precies klusje en u kunt maar 1 keer snijden in het gras. Met onze ervaring staan wij van harte voor u klaar om stalen te laten zien en u tips en advies te geven.

Kunstgras in Hilversum. 

Zoekt u een kunstgras specialist omdat u kunstgras in uw tuin, op uw balkon of als speelveldje wilt. Easylawn komt het u graag tonen. Easylawn maakt kunstgras wat heel erg goed op echt gras lijkt. 

Kunstgras kopen in Hilversum. 

Wilt u kunstgras kopen in de regio Hilversum? Wij verwerken verschillende kleuren garen (van Tencate) in groen en bruin, met verschillende lengtes in het kunstgras. Bezoek onze webpagina: online kunstgras assortiment. U krijgt dan een eerste beeld van het kunstgras wat wij maken. 

Kunstgras Hilversum. 

Gaat u het kunstgras zelf aanleggen of besteed u de aanleg uit aan een erkend installateur? Neem gerust vrijblijvend contact op met de kunstgras specialist uit plaats om afspraken hierover te maken.  Het installeren van kunstgras moet secuur gebeuren. 

Een vergissing maak je zo en het gras groeit niet meer aan. Voor tips en adviezen komen wij graag bij u aan of ontvangen u van harte. Maak gerust vrijblijvend een afspraak.

TigerTurf kunstgras werkt ook in de regio van Bilthoven, Amersfoort, Bussum, Huizen, Soest, Naarden, Nijkerk, Almere, Ankeveen en Loosdrecht.

Content bottom
Certificaten:
Youth Sports TrustTheFAUefaFIHSapcaTUV Nord certificaat TigerTurf kunstgras valdemping speelondergronden
EasyLawn is een distributeur van TigerTurf (UK) Ltd.