Content top

U bevindt zich hier: Home / Verkooppunten / Noord-Holland / Kunstgras Nieuw-Vennep

Kunstgras Nieuw-Vennep

Ooit gedacht aan kunstgras in de tuin of op het balkon. Easylawn is specialist en laat u de verschillende soorten graag vooraf ervaren. Kunstgras van Easylawn is zeer realistisch. 

Kunstgras kopen in Nieuw Vennep. 

Wilt u kunstgras kopen in de regio Nieuw Vennep? Wij maken ons gras in diverse kleuren groen icm bruin, en in verschillende vezellengtes, waarbij we de garen van Tencate verwerken. Bekijk ons online kunstgras assortiment voor een eerste kennismaking met de kunstgrassen van Easylawn. 

Kunstgras aanleg Nieuw Vennep. 

Kunstgras installeren in de tuin of op het balkon kunt u zelf doen of uit besteden. We helpen u graag. Met advies of met de daadwerkelijke uitvoering van het werk. Omdat het gras zichzelf niet hersteld moet het leggen ervan met aandacht worden uitgevoerd. Een afspraak met onze deskundige kunstgras specialist is vrijblijvend. We hebben goede tips en adviezen voor u en kunnen u de verschillende soorten laten zien. 

Wij verkopen het kunstgras ook in Beinsdorp, Getsewoud, Hoofddorp, Hillegom, Lisse, Abbenes, Rijsenhout, Burgerveen, Oude Wetering, Zwaanshoek en Poelpolder.

Kunstgras Nieuw-Vennep - Hoveniersbedrijf Peter van der Linden Tuinen

Hoveniersbedrijf Peter van der Linden

Wayesteinsingel 75
2151 ks Nieuw-Vennep
T. 06-11286787
W. www.petervdlindentuinen.nl

 
Grotere kaart weergeven
Kunstgras Hoveniersbedrijf Peter van der Linden »

Wij verkopen het kunstgras ook in Haarlem, Hillegom, Heemstede, Amstelveen, Katwijk, Leiden, Alphen aan den Rijn, Weesp en Amsterdam.

Content bottom
Certificaten:
Youth Sports TrustTheFAUefaFIHSapcaTUV Nord certificaat TigerTurf kunstgras valdemping speelondergronden
EasyLawn is een distributeur van TigerTurf (UK) Ltd.