Content top

U bevindt zich hier: Home / Verkooppunten / Overijssel / Kunstgras Enschede

Kunstgras Enschede

BB Tuinadvies      

Crocusstraat 21
7531 CX Enschede
T. 06-23869959   
W. www.bbtuinadvies.nl

 
Grotere kaart weergeven 
Kunstgras BB Tuinadvies »

TigerTurf kunstgras werkt ook in de regio van Haaksbergen, Hengelo, Nienborg, Borne, Losser, Almelo, Goor, Diepenheim en Bad Bentheim.

 

Kunstgras Enschede

Zoekt u een kunstgras specialist omdat u kunstgras in uw tuin, op uw balkon of als speelveldje wilt. Easylawn komt het u graag tonen. Wij maken kunstgras wat vrijwel niet van echt te onderscheiden is. 

Kunstgras kopen in Enschede

Wilt u kunstgras kopen in de regio Enschede? Het EasyLawn kunstgras is verkrijgbaar in diverse hoogtes en kleuren en is gemaakt van de Nederlandse garen van TenCate! Een goed beeld van de producten, of iig een eerste indruk ziet u hier. Ga naar: online kunstgras assortiment. 

Kunstgras aanleg Enschede

Als u het kunstgras zelf wilt installeren dan staan wij voor u klaar met tips, adviezen en kunnen wij u de nodige materialen aanleveren. Voor een gegarandeerd fraai eindresultaat kunt u ons natuurlijk ook inhuren. Het beste eindresultaat volgt als het kunstgras met aandacht is geinstalleerd. Neem dus ook de tijd, want kunstgras herstelt zichzelf niet. Voor een verhelderend gesprek kunt u vrijblijvend een afspraak maken. Wij staan klaar met onze deskundigheid. 

TigerTurf kunstgras werkt ook in de regio van Hengelo, Gronau, Delden, Borne, Beckum, Haaksbergen, Overdinkel, Losser, Lonneker, Oldenzaal en Deurningen.

 


Hoveniersbedrijf Viridi tuinen 

Welborchlanden 4
7542 XE Enschede
T. 053-4500490     
W. www.viridi.nl

 
Grotere kaart weergeven 
Kunstgras Hoveniersbedrijf Viridi tuinen »

TigerTurf kunstgras werkt ook in de regio van Borne, Almelo, Oldenzaal, Rheine, Hengelo, Epe, Heek, Lochem en Nijverdal.

Kunstgras in Enschede. 

Een juiste keuze in kunstgras voor in de tuin of op het balkon kun je pas maken als je het hebt gezien en gevoeld. Easylawn is specialist en heeft veel natuurlijk ogende soorten. We laten u het graag even zien. Kunstgras van Easylawn is zeer realistisch. 

Kunstgras kopen in Enschede. 

Wilt u kunstgras kopen in de regio Enschede? De kunstgrassoorten onderscheiden zich onderling in kleurvariaties en hoogte van vezels, die wij betrekken van TenCate. Ons kuntgras bekijken? Klik hier door naar ons online kunstgras assortiment. 

Kunstgras aanleg Enschede. 

Kunstgras installeren in de tuin of op het balkon kunt u zelf doen of uit besteden. We helpen u graag. Met advies of met de daadwerkelijke uitvoering van het werk. Kunstgras maken in de tuin moet met aandacht gebeuren. Een foutje is zo gemaakt, dus let wel op. Maak een afspraak met de kunstgras specialist. Zij hebben een prachtige presentatiedoos, waarin alle soorten kunstgras zitten en ze kunnen u goed adviseren en tips geven. 

TigerTurf kunstgras werkt ook in de regio van Hengelo, Delden, Haaksbergen, Losser, Overdinkel, Oldenzaal, Denekamp, Dulder en Almelo.

Kunstgras Enschede - Hoveniersbedrijf Snuverink

Hoveniersbedrijf Snuverink

Ouverturestraat 20
7534 CN Enschede
T. 053-4610552      
W. www.hoveniersbedrijfsnuverink.nl

 
Grotere kaart weergeven 
Kunstgras Hoveniersbedrijf Snuverink »

TigerTurf kunstgras werkt ook in de regio van Hengelo, Delden, Haaksbergen, Losser, Overdinkel, Oldenzaal, Denekamp, Dulder en Almelo.

Content bottom
Certificaten:
Youth Sports TrustTheFAUefaFIHSapcaTUV Nord certificaat TigerTurf kunstgras valdemping speelondergronden
EasyLawn is een distributeur van TigerTurf (UK) Ltd.