Content top

U bevindt zich hier: Home / Verkooppunten / Utrecht / Kunstgras Houten

Kunstgras Houten

Kunstgras is er in verschillende kwaliteiten. Easylawn maakt hele mooie soorten voor in de tuin, op het balkon of als speelondergrond. Wij komen graag aan met samples om het u te tonen. Producten van Easylawn hebben een natuurlijke uitstraling en zijn nauwelijks van echt te onderscheiden. 

Kunstgras kopen in Houten. 

Wilt u kunstgras kopen in de regio Houten? Wij maken kunstgras in verschillende kleuren en met verschillende hoogtes en we verwerken hierbij garen van TenCate! Voor een eerste indruk van het kunstgras van Easylawn bekijkt u ons online kunstgras assortiment. 

Kunstgras aanleg Houten. 

U kunt ervoor kiezen om het kunstgras zelf te installeren of om dat door ons te laten doen. Wij staan voor u klaar met specialistisch advies en tips. Of wij maken een prijsopgave voor u dat wij de werkzaamheden uitvoeren. Omdat het gras zichzelf niet hersteld moet het leggen ervan met aandacht worden uitgevoerd. Een afspraak met onze deskundige kunstgras specialist is vrijblijvend. 

We hebben goede tips en adviezen voor u en kunnen u de verschillende soorten laten zien. 

TigerTurf kunstgras werkt ook in de regio van Schalkwijk, Nieuwegein, Werkhoven, Utrecht, Zeist, Vianen, Culemborg, IJsselstein, Bunnik en Doorn.

Content bottom
Certificaten:
Youth Sports TrustTheFAUefaFIHSapcaTUV Nord certificaat TigerTurf kunstgras valdemping speelondergronden
EasyLawn is een distributeur van TigerTurf (UK) Ltd.