Content top

U bevindt zich hier: Home / Verkooppunten / Utrecht / Kunstgras Lopik

Kunstgras Lopik

Wilt u kunstgras aanleggen in uw tuin op het balkon terras of speelveld in plaats? Bij EasyLawn vindt u kunstgras specialisten, waarbij u het kunstgras zien, voelen en kopen. Producten van Easylawn hebben een natuurlijke uitstraling en zijn nauwelijks van echt te onderscheiden. 

 

Kunstgras kopen in Lopik

Wilt u kunstgras kopen in de regio Lopik? Wij maken kunstgras in verschillende kleuren en met verschillende hoogtes en we verwerken hierbij garen van TenCate! Bezoek onze webpagina: online kunstgras assortiment. U krijgt dan een eerste beeld van het kunstgras wat wij maken. 

 

Kunstgras Lopik

U kunt ervoor kiezen om het kunstgras zelf te installeren of om dat door ons te laten doen. Wij staan voor u klaar met specialistisch advies en tips. Of wij maken een prijsopgave voor u dat wij de werkzaamheden uitvoeren. Het beste eindresultaat volgt als het kunstgras met aandacht is geinstalleerd. Neem dus ook de tijd, want kunstgras herstelt zichzelf niet. 

 

Voor tips en adviezen komen wij graag bij u aan of ontvangen u van harte. Maak gerust vrijblijvend een afspraak. 

Wij verkopen het kunstgras ook in Achthoven, Ameide, Benschop, Uitweg, Schoonhoven, Nieuwpoort, Broek, Meerkerk en IJsselstein.

Content bottom
Certificaten:
Youth Sports TrustTheFAUefaFIHSapcaTUV Nord certificaat TigerTurf kunstgras valdemping speelondergronden
EasyLawn is een distributeur van TigerTurf (UK) Ltd.