Content top

U bevindt zich hier: Home / Verkooppunten / Zeeland / Kunstgras Kruiningen

Kunstgras Kruiningen

Een juiste keuze in kunstgras voor in de tuin of op het balkon kun je pas maken als je het hebt gezien en gevoeld. Easylawn is specialist en heeft veel natuurlijk ogende soorten. We laten u het graag even zien. Easylawn is fabrikant van uiterst natuurgetrouw kunstgras. 

Kunstgras kopen in Kruiningen. 

Wilt u kunstgras kopen in de regio Kruiningen? Het EasyLawn kunstgras is verkrijgbaar in diverse hoogtes en kleuren en is gemaakt van de Nederlandse garen van TenCate! Bekijk ons online kunstgras assortiment voor een eerste kennismaking met de kunstgrassen van Easylawn. 

Kunstgras aanleg Kruiningen. 

Kunstgras installeren in de tuin of op het balkon kunt u zelf doen of uit besteden. We helpen u graag. Met advies of met de daadwerkelijke uitvoering van het werk. Het installeren van kunstgras moet secuur gebeuren. Een vergissing maak je zo en het gras groeit niet meer aan. Voor een verhelderend gesprek kunt u vrijblijvend een afspraak maken. Wij staan klaar met onze deskundigheid. 

Wij verkopen het kunstgras ook in Waarde, Yerseke, Hansweert, Kapelle, Goes, Krabbendijke, Wemeldinge, 's-Gravenpolder en Hoogerheide.

Content bottom
Certificaten:
Youth Sports TrustTheFAUefaFIHSapcaTUV Nord certificaat TigerTurf kunstgras valdemping speelondergronden
EasyLawn is een distributeur van TigerTurf (UK) Ltd.