Content top

U bevindt zich hier: Home / Verkooppunten / Zuid-Holland / Kunstgras Hillegom

Kunstgras Hillegom

Frank Vester hoveniers

A. Verweylaan 65
2182 PT Hillegom
T. 06-51371484

 

View Larger Map br>
Kunstgras Frank Vester hoveniers»

Wij verkopen het kunstgras ook in Bennebroek, Hoofddorp, Noordwijkerhout, Nieuw-Vennep, Haarlem, Amsterdam, Aalsmeer, Bloemendaal en Heemstede.


Hoveniersbedrijf Theo Denayere

Zandlaan 12
2182HS Hillegom
T. 0252-525960
W. www.theodenayere.nl

 

Grotere kaart weergevenbr>
Kunstgras Hoveniersbedrijf Theo Denayere»

Wij verkopen het kunstgras ook in Noordwijk aan Zee, Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Heemstede, Haarlem, Leiden, Wassenaar, Lisse en Noordwijkerhout.

Kunstgras in Hillegom. 

Wilt u kunstgras aanleggen in uw tuin op het balkon terras of speelveld in plaats? Bij EasyLawn vindt u kunstgras specialisten, waarbij u het kunstgras zien, voelen en kopen. Wij kunnen u voorzien van de nieuwste en de meest realistische soorten gras.  

Kunstgras kopen in Hillegom. 

Wilt u kunstgras kopen in de regio Hillegom? Wij maken ons gras in diverse kleuren groen icm bruin, en in verschillende vezellengtes, waarbij we de garen van Tencate verwerken. Bekijk ons online kunstgras assortiment voor een eerste kennismaking met de kunstgrassen van Easylawn. 

Kunstgras aanleg Hillegom. 

Als u het kunstgras zelf wilt installeren dan staan wij voor u klaar met tips, adviezen en kunnen wij u de nodige materialen aanleveren. Voor een gegarandeerd fraai eindresultaat kunt u ons natuurlijk ook inhuren. Een foutje bij het maken van kunstgras is zo gemaakt. Let dus goed op bij het snijden en lijmen ervan. 

Een afspraak met onze deskundige kunstgras specialist is vrijblijvend. We hebben goede tips en adviezen voor u en kunnen u de verschillende soorten laten zien. 

Wij verkopen het kunstgras ook in Hoofddorp, Amsterdam, Nieuw-Vennep, Noordwijk, Noordwijkerhout, Sassenheim, Aalsmeer, Leimuiden en Uithoorn.

Content bottom
Certificaten:
Youth Sports TrustTheFAUefaFIHSapcaTUV Nord certificaat TigerTurf kunstgras valdemping speelondergronden
EasyLawn is een distributeur van TigerTurf (UK) Ltd.