Content top

U bevindt zich hier: Home / Verkooppunten / Zuid-Holland / Kunstgras Hoek van Holland

Kunstgras Hoek van Holland

Kunstgras moet je zien en voelen om een goede keuze te maken voordat je het in je tuin, op je balkon of als speelveld laat installeren. Easylawn komt graag bij u aan om als specialist het kunstgras aan u te showen. Kunstgras van Easylawn is zeer realistisch. 

Kunstgras kopen in Hoek van Holland. 

Wilt u kunstgras kopen in de regio Hoek van Holland? Met de garen van TenCate maken wij het kunstgras in een veelheid aan kleuren en hoogtes. Bezoek onze webpagina: online kunstgras assortiment. U krijgt dan een eerste beeld van het kunstgras wat wij maken. 

Kunstgras aanleg Hoek van Holland. 

Zelf doen of een specialist inschakelen? Wij leggen u graag uit hoe het moet, of wij voeren het voor u uit. Aan u de keuze. Let goed op bij de installatie van kunstgras. Een x verkeerd snijden of lijmen resulteert in een beschadiging in de toplaag en dat wil je niet. 

Maak een afspraak met de kunstgras specialist. Zij hebben een prachtige presentatiedoos, waarin alle soorten kunstgras zitten en ze kunnen u goed adviseren en tips geven. 

Wij verkopen het kunstgras ook in Maassluis, Naaldwijk, Den Haag, Vlaardingen, Schiedam, Delft, Monster, Rijswijk en Voorburg.

Content bottom
Certificaten:
Youth Sports TrustTheFAUefaFIHSapcaTUV Nord certificaat TigerTurf kunstgras valdemping speelondergronden
EasyLawn is een distributeur van TigerTurf (UK) Ltd.