Content top

U bevindt zich hier: Home / Verkooppunten / Zuid-Holland / Kunstgras Nieuw-Lekkerland

Kunstgras Nieuw-Lekkerland

Kunstgras in de tuin of op het balkon komt steeds vaker voor. Easylawn maakt graag eens kennis met u. Producten van Easylawn hebben een natuurlijke uitstraling en zijn nauwelijks van echt te onderscheiden. 

Kunstgras kopen in Nieuw-Lekkerland. 

Wilt u kunstgras kopen in de regio Nieuw-Lekkerland? De kunstgrassoorten onderscheiden zich onderling in kleurvariaties en hoogte van vezels, die wij betrekken van TenCate. Bekijk ons online kunstgras assortiment voor een eerste kennismaking met de kunstgrassen van Easylawn. 

Kunstgras aanleg Nieuw-Lekkerland.

U kunt ervoor kiezen om het kunstgras zelf te installeren of om dat door ons te laten doen. Wij staan voor u klaar met specialistisch advies en tips. Of wij maken een prijsopgave voor u dat wij de werkzaamheden uitvoeren. 

Een fraai gazon van kunstgras is met een zekere precisie gemaakt. Foutjes zijn snel gemaakt en dat zie je terug in het eindresultaat. Met onze ervaring staan wij van harte voor u klaar om stalen te laten zien en u tips en advies te geven. 

TigerTurf levert het kunstgras ook in de regio Nieuw-Lekkerland, Alblasserdam, Wijngaarden, Papendrecht, Kinderdijk, Lekkerkerk, Dordrecht, Sliedrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Bleskensgraaf en Ridderkerk.

 

Content bottom
Certificaten:
Youth Sports TrustTheFAUefaFIHSapcaTUV Nord certificaat TigerTurf kunstgras valdemping speelondergronden
EasyLawn is een distributeur van TigerTurf (UK) Ltd.