Content top

U bevindt zich hier: Home / Verkooppunten / Zuid-Holland / Kunstgras Ridderkerk

Kunstgras Ridderkerk

Aardoom Hoveniers B.V.

Hovystraat 1
2982 PC Ridderkerk 
T. 0180-428458
M: 06-51294756
W. www.aardoomhoveniers.nl

 

Kunstgras Aardoom Hoveniers B.V.»

Wij komen ook in Rotterdam, Dordrecht, Ridderkerk, Gorinchem, Berkel en Rodenrijs, Delft, Vlaardingen, Gouda en Schoonhoven.

René Boudewijns

Ringdijk 8
2981 EN Ridderkerk
T. 06-14374404
 
Grotere kaart weergeven
Kunstgras René Boudewijns »

Wij komen ook in Rotterdam, Barendrecht, Oud-Beijerland, Dordrecht, Schoonhoven, Krimpen aan den IJssel, Spijkenisse, Delft en Gouda met het kunstgras van TigerTurf.

Kunstgras Ridderkerk

Ooit gedacht aan kunstgras in de tuin of op het balkon. Easylawn is specialist en laat u de verschillende soorten graag vooraf ervaren. Easylawn is fabrikant van uiterst natuurgetrouw kunstgras. 

Kunstgras kopen in Ridderkerk. 

Wilt u kunstgras kopen in de regio Ridderkerk? De verschillende kleuren vezels komen van het Nederlandse TenCate.   Een goed beeld van de producten, of iig een eerste indruk ziet u hier. Ga naar: online kunstgras assortiment. 

Kunstgras aanleg Ridderkerk. 

U kunt ervoor kiezen om het kunstgras zelf te installeren of om dat door ons te laten doen. Wij staan voor u klaar met specialistisch advies en tips. Of wij maken een prijsopgave voor u dat wij de werkzaamheden uitvoeren. 

Een foutje bij het maken van kunstgras is zo gemaakt. Let dus goed op bij het snijden en lijmen ervan. Als specialist komen wij graag bij u aan met onze stalen, tips en adviezen.

Wij komen ook in Barendrecht, Alblasserdam, Krimpen aan de Lek, Zwijndrecht, Papendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Lekkerkerk, Rotterdam en Oud-Bijerland met het kunstgras van TigerTurf.

Content bottom
Certificaten:
Youth Sports TrustTheFAUefaFIHSapcaTUV Nord certificaat TigerTurf kunstgras valdemping speelondergronden
EasyLawn is een distributeur van TigerTurf (UK) Ltd.